Image Alt

Η ιστορία μας

Following our passion

We make events...

We create lifetime memories

H εταιρεία For Good Times με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων, σχεδιάζει και διοργανώνει εξατομικευμένες πολυτελής εκδηλώσεις βασισμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

To όνομα της εταιρείας μας, “For Good Times” δημιουργήθηκε για δηλώσει ακριβώς την αποστολή μας.  Σχεδιάζουμε, διοργανώνουμε και διακοσμούμε όλες τις “καλές και όμορφες στιγμές” σας, κάνοντάς τες αξέχαστες εμπειρίες ζωής.

Φυσικά, όλα ξεκινούν με εσάς.  Τις προσωπικότητές σας.  Το όραμά σας.  Τα όνειρά σας για όλες αυτές τις χαρούμενες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας.  Μαζί θα επιλέξουμε τον ιδανικό χώρο για την εκδήλωσή σας και θα σχεδιάσουμε τις απόλυτα εξατομικευμένες προσκλήσεις σας, τις μπομπονιέρες, το νυφικό, τις συνθέσεις λουλουδιών, το βαπτιστικό σετ και πολλά άλλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια των διακοσμήσεων της μεγάλης ημέρας.  Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, με ιδιαίτερες και εκλεπτυσμένες ιδέες που θα κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Στόχος μας είναι να αντικρίσουμε τα χαμόγελά σας και τα γεμάτα χαρά πρόσωπά σας την ημέρα της εκδήλωσής σας.  Όποια και αν είναι η περίσταση θα είναι τιμή μας να μας επιλέξετε για να μοιραστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί όλες τις “καλές και όμορφες στιγμές” σας.

Διοργάνωση Γάμου

Διοργάνωση Βάπτισης

Παιδικά Πάρτυ

Πάρτυ Ενηλίκων

Baby & Bridal Showers

Ειδικές Περιστάσεις & Γιορτές

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Μαζί θα δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις!

Ioanna Psalti

wedding centerpiece
a

My story

Following my passion
Wedding Planner Ioanna Psalti

Γειά σας, είμαι η Ιωάννα.

Έχοντας έδρα σε ένα από τα ωραιότερα προάστια των βορείων προαστίων της Αττικής, το Νέο Ηράκλειο, η εταιρεία μου “For Good Times”, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Θέλω να σκέφτομαι την ιστορία της For Good Times σαν ένα ατελείωτο ταξίδι στην έμπνευση, την δημιουργικότητα, το στυλ, και την καινοτομία.  Και ήταν ξεκάθαρο για εμένα από πολύ νωρίς ότι η διοργάνωση και ο σχεδιασμός εκδηλώσεων ήταν το όνειρο ζωής που έπρεπε να κυνηγήσω.

Από πολύ μικρή ηλικία, αγαπούσα ότι είχε να κάνει με την δημιουργικότητα.  Καθώς η μητέρα μου είναι ζωγράφος και λάτρης των “do it yourself project”, θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου ανάμεσα σε χρώματα, σε λουλούδια και πολλά διαφορετικά υλικά κατασκευών και ζωγραφικής.  Στην ηλικία των 6, ξεκίνησα να ζωγραφίζω τους πρώτους μου πίνακες, μετά έμαθα να πλέκω με βελονάκι και στην συνέχεια μπήκε στη ζωή μου και η ραπτική.  Πολύ σύντομα το ταξίδι μου στην διοργάνωση εκδηλώσεων ξεκίνησε με το να σχεδιάζω και να οργανώνω μόνη μου όλα τα πάρτυ και τις οικογενειακές μας συγκεντρώσεις διακοσμώντας τες μόνο με χειροποίητες δημιουργίες μου. 

Μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου ως αθεράπευτα ρομαντική! Αντλώ το μεγαλύτερο μέρος της έμπνευσής μου μέσα από την αγάπη μου για τα βιβλία και την αστείρευτη ομορφιά των λουλουδιών. 

Τελείωσα το σχολείο με έπαινο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και σπούδασα για να γίνω Βιβλιοθηκονόμος, καθώς, οι βιβλιοθήκες με το εκλεπτυσμένο και μυστηριώδες γεμάτο γνώση ύφος τους, είναι το αγαπημένο μου μέρος για τις δημιουργικές μου αναζητήσεις. Κατά το διάστημα των σπουδών μου, δεν σταμάτησα ποτέ να παρακολουθώ σεμινάρια τέχνης και σχεδιασμού και φυσικά δεν σταμάτησα ποτέ να κατασκευάζω χειροποίητες δημιουργίες.

Σήμερα, και μετά από περίπου επτά χρόνια εργασίας μου ως private planner μεταξύ Ελλάδας, Ελβετίας και Βιέννης (Αυστρία), όπου ζούσα με τον σύζυγό μου Χάρη και τον γιο μου Θεολόγο, μετέφερα την εταιρεία μου “For Good Times” στην Ελλάδα κάνοντας ένα όνειρό μου πραγματικότητα.

Πιστεύω στην απαράμιλλη ομορφιά της απλότητας και της διαφορετικότητας των προσωπικοτήτων των ανθρώπων.  Είμαι ακόμα και σήμερα η βασίλισσα του ρομαντισμού, που δεν μπορεί να φανταστεί να ζει πουθενά αλλού παρά μόνο ανάμεσα σε χιλιάδες λουλούδια, στοίβες με βιβλία και πίνακες σχεδιασμού. 

Έχοντας στο πλευρό μου την απίθανη ομάδα μου και συνεργάτες που είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους, είμαι εδώ για να μετατρέψω τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.  Είμαι εδώ για να σας γλιτώσω από χαμένο χρόνο και σπατάλες και να γίνω η σύμμαχος σας όπου με χρειαστείτε.  Είμαι εδώ για να περιγράψω την ιστορία σας όπως ακριβώς θα μου την εμπιστευτείτε και να δημιουργήσω για εσάς, με εσάς, αναμνήσεις ζωής.  Είμαι εδώ για να ζήσω την χαρά σας και τον ενθουσιασμό σας σε όλες τις “καλές και όμορφες στιγμές” σας.

Ioanna Psalti