Το όραμα - ForGoodTimes

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασισμένες σε πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα για εκλεπτυσμένα γούστα.

ForGoodTimes.gr - Το όραμα

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασισμένες σε πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα για εκλεπτυσμένα γούστα. Για το λόγο αυτό ταξιδεύουμε συνεχώς, παρακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις και εμπλουτίζουμε τις συλλογές μας συχνά. Αυτό που επιθυμούμε στο For Good Times είναι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται για τις όμορφες στιγμές της ζωής να τις απολαμβάνουν στο έπακρο… σχεδόν ως θεατές!ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η ΙΔΕΑ

Όλα ξεκίνησαν πριν χρόνια, όταν η Ιωάννα Ψάλτη, η δημιουργός του For Good Times, ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι. Τότε, που με μεγάλη λαχτάρα περίμενε το πάρτυ των γενεθλίων της, όχι για να πάρει δώρα, αλλά για να φτιάξει!

Η ΙΔΕΑΗ ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα του For Good Times απαρτίζεται από ανθρώπους που λατρεύουν να δίνουν χαρά και αγαπούν το καλαίσθητο! Από ανθρώπους που αναζητούν συνεχώς το νέο, το πρωτοποριακό και έχουν δημιουργική διάθεση!

Η ΟΜΑΔΑΤΟ ΟΡΑΜΑ

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασισμένες σε πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα για εκλεπτυσμένα γούστα. Για το λόγο αυτό ταξιδεύουμε συνεχώς, εμπλουτίζοντας τις συλλογές μας συχνά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ