ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ | Birthday Party - ForGoodTimes

Αν κάτι χαρακτηρίζει απόλυτα το κατάστημα For Good Times τότε αυτό είναι η αγάπη για το παιδί. Γι’ αυτό και το κομμάτι Παιδικό Πάρτι είναι το αγαπημένο μας, αυτό στο οποίο μεγαλουργούμε!

Αν κάτι χαρακτηρίζει απόλυτα το κατάστημα For Good Times τότε αυτό είναι η αγάπη για το παιδί.

Γι’ αυτό και το κομμάτι “Παιδικό Πάρτι” είναι το αγαπημένο μας, αυτό στο οποίο μεγαλουργούμε!

Καλέστε μας και λάβετε πλήρη προσφορά για το παιδικό σας πάρτι η οποία θα περιλαμβάνει τα πάντα.. από τον χώρο διεξαγωγής, την διακόσμηση, το φαγητό, τα γλυκίσματα, την ψυχαγωγία μέχρι και τα δωράκια για τους καλεσμένους σας..!!

Αν πάλι θέλετε να οργανώσετε μόνοι σας το πάρτι του παιδιού σας, στο κατάστημά μας και στο e-shop μας θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για ένα ιδιαίτερο πάρτυ, όπως Party sets (πιατάκια, ποτηράκια, μαχαιροπίρουνα, πιρουνάκια κ.ά), είδη για τη διακόσμηση του χώρου, της τούρτας και του τραπεζιού, ιδιαίτερα μπαλόνια, cupcake cases, food stands, προσκλήσεις, κεράκια, τα απαραίτητα για ένα εντυπωσιακό candy bar, καλαμάκια, tableware (χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλα, σουπλά) και πολλά άλλα προϊόντα.

Φροντίζουμε συνεχώς να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε τις συλλογές ειδών πάρτι, ώστε να βρείτε κάτι πραγματικά ποιοτικό, πρωτότυπο και καλαίσθητο!

Κι επειδή η αισθητική των παιδιών είναι αυθόρμητη κι αληθινή, σας περιμένουμε να οργανώσουμε το δικό σας event μαζί με τους μικρούς ενδιαφερόμενους! Τα παιδιά, όχι απλώς είναι ευπρόσδεκτα στο For Good Times, αλλά οι πραγματικοί πρωταγωνιστές μας!


ΠΑΙΔΙ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Αν κάτι χαρακτηρίζει απόλυτα το κατάστημα For Good Times τότε αυτό είναι η αγάπη για το παιδί. Για αυτό και το κομμάτι Παιδικό Πάρτι είναι το αγαπημένο μας, αυτό στο οποίο μεγαλουργούμε!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥBABY SHOWER

Είναι το πιο εύκολο, συγκινητικό και το πιο χαρούμενο από όλα τα πάρτυ! Τα baby shower είναι τα πάρτυ που οργανώνουμε για τον ερχομό ενός μωρού, με πρωταγωνίστρια φυσικά τη μαμά!

BABY SHOWER


Βάπτιση

ΒΑΠΤΙΣΗ

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας και για μια έντονη οικογενειακή στιγμή χαράς. Και είμαστε εδώ για να την κάνουμε σε εσάς και σε όλους αξέχαστη!

ΒΑΠΤΙΣΗ