Η ιδέα - ForGoodTimes

Όλα ξεκίνησαν πριν χρόνια, όταν η Ιωάννα Ψάλτη, η δημιουργός του For Good Times, ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι.

ForGoodTimes.gr - Η ιδέα

Όλα ξεκίνησαν πριν χρόνια, όταν η Ιωάννα Ψάλτη, η δημιουργός του For Good Times, ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι. Τότε, που με μεγάλη λαχτάρα περίμενε το πάρτυ των γενεθλίων της, όχι για να πάρει δώρα, αλλά για να φτιάξει! Με μεγάλη φαντασία και ταλέντο στις χειροποίητες κατασκευές, έφτιαχνε μόνη τα προσκλητήριά της και ένα σωρό πρωτότυπα δωράκια για τους φίλους της. Μεγαλώνοντας, συνέχισε με το ίδιο μεράκι να βοηθά φίλους και γνωστούς στις δικές τους όμορφες στιγμές και οι fans άρχισαν να πληθαίνουν και να την αναζητούν, δημιουργώντας πλέον την ανάγκη για να ασχοληθεί επαγγελματικά και να έχει το δικό της χώρο.

Η αγάπη για το περίτεχνο, το ασυνήθιστο, το σικάτο, το ποιοτικό της έδειχναν πάντα το δρόμο για νέα πράγματα. Έχοντας ζήσει για χρόνια στη Βιέννη και ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, η Ιωάννα συνεχίζει να “ψάχνεται” στο εξωτερικό, να αναζητά πάντα το όμορφο και καινοτόμο και να το φέρνει στην Ελλάδα για εσάς… για να ομορφύνει τις καλές στιγμές της ζωής σας!ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η ΙΔΕΑ

Όλα ξεκίνησαν πριν χρόνια, όταν η Ιωάννα Ψάλτη, η δημιουργός του For Good Times, ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι. Τότε, που με μεγάλη λαχτάρα περίμενε το πάρτυ των γενεθλίων της, όχι για να πάρει δώρα, αλλά για να φτιάξει!

Η ΙΔΕΑΗ ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα του For Good Times απαρτίζεται από ανθρώπους που λατρεύουν να δίνουν χαρά και αγαπούν το καλαίσθητο! Από ανθρώπους που αναζητούν συνεχώς το νέο, το πρωτοποριακό και έχουν δημιουργική διάθεση!

Η ΟΜΑΔΑΤΟ ΟΡΑΜΑ

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασισμένες σε πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα για εκλεπτυσμένα γούστα. Για το λόγο αυτό ταξιδεύουμε συνεχώς, εμπλουτίζοντας τις συλλογές μας συχνά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ