ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | Γάμος-Βάπτιση-Πάρτυ | ForGoodTimes

Σχεδιάζουμε tailor-made events βασισμένα στον κάθε πελάτη, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων έχοντας στο πλευρό μας συνεργάτες που είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασισμένες σε πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα για εκλεπτυσμένα γούστα. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε tailor-made events βασισμένα στον κάθε πελάτη, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων έχοντας στο πλευρό μας συνεργάτες που είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Αυτό που επιθυμούμε στο For Good Times είναι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται για τις όμορφες στιγμές της ζωής τους να τις απολαμβάνουν στο έπακρο… σχεδόν ως θεατές!


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


    

     Full Event Planning & Design 

Η ιδέα να οργανώσετε μόνοι σας ένα προσωπικό σας event είναι κάτι που μόνο που το σκέφτεστε σας τρομάζει; Αν και είστε πολύ οργανωτικοί, σκεπτόμενοι την πολυπλοκότητα ενός event,  θεωρείτε πως θα ήταν καλύτερα να αναλάβει την εκδήλωσή σας ένας επαγγελματίας του χώρου; ‘H πολύ απλά θέλετε να απολαύσετε  στο έπαρκο την πολύ σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το κάθε τι;  Αν η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ναι, τότε το ολοκληρωμένο πακέτο διοργάνωσης και σχεδίασης της εκδήλωσής σας είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σχεδιασμένο για τους πελάτες μας που δεν θέλουν ή δεν έχουν το χρόνο να δώσουν προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια την κάθε στιγμή το πακέτο αυτό υπηρεσιών τους δίνει την δυνατότητα να απολαύσουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους στο έπακρο σχεδόν ως θεατές..!!
Partial Event Planning & Design
Ενθουσιάζεστε στην ιδέα να διοργανώσετε μόνοι σας το γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, το πάρτυ σας ή το πάρτυ ενός φίλου ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, αλλά έχετε ήδη μπερδευτεί με τις αμέτρητες επιλογές που έχετε; Ενώ είστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα της διοργάνωσης και είστε σίγουροι πως μπορείτε κάποια πράγματα να τα φέρετε εις πέρας μόνοι σας, όλο το υπόλοιπο κομμάτι της διοργάνωσης και σχεδίασης σας φαίνεται ακατόρθωτο; Αν σκέφτεστε έστω και ένα από τα παραπάνω, τότε το πακέτο αυτό είναι η καλύτερη επιλογή σας.  Έχει σχεδιαστεί από την ομάδα του For Good Times για εκείνους τους πελάτες μας που θέλουν και μπορούν να αναλάβουν κάποιο ή κάποια κομμάτια της διοργάνωσης της εκδήλωσής τους, αλλά επιθυμούν ένας επαγγελματίας του χώρου να αναλάβει τον σχεδιασμό, την διακόσμηση, την εύρεση χώρου και συνεργατών και οποιαδήποτε άλλη σχετική βοήθεια περιλαμβανομένου του συντονισμού της εκδήλωσής τους.
Day Of or Month OfΈχετε οργανώσει μόνοι σας με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωσή σας και τώρα ανησυχείτε για το πως θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τον συντονισμό και την τελική υλοποίησή της; Αν η απάντηση είναι »ναι», τότε το πακέτο Day Of ή Month Of είναι αυτό που θα σας δώσει την λύση.
Η ομάδα του For Good Times έχει σχεδιάσει αυτά τα πακέτα για τους πελάτες μας που ενώ βρήκαν το χρόνο και την διάθεση να οργανώσουν μόνοι τους την εκδήλωσή τους συνειδητοποιούν (αργά ή γρήγορα) ότι δεν μπορούν να επωμιστούν και την υλοποίηση και τον συντονισμό αυτής.  Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, το For Good Times, θα αναλάβει τα τελικά στάδια σχεδιασμού και υλοποίησης της εκδήλωσής σας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσής σας.
Εvent Design & StylingΈχετε περάσει ατελείωτες ώρες στο internet και έχετε ήδη σχεδιάσει στο μυαλό σας την τέλεια εκδήλωση για εσάς αλλά δεν έχετε ιδέα πως όλες αυτές τις ιδέες μπορείτε να τις κάνετε πραγματικότητα;  Αν ναι, τότε η ομάδα του For Good Times είναι εδώ για να δώσει στις ιδέες σας μορφή.
Η ομάδα του For Good Times έχει σχεδιάσει αυτά τα πακέτα για τους πελάτες μας που ενώ βρήκαν το χρόνο και την διάθεση να οργανώσουν μόνοι τους την εκδήλωσή τους συνειδητοποιούν (αργά ή γρήγορα) ότι δεν μπορούν να επωμιστούν και την υλοποίηση και τον συντονισμό αυτής.  Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, το For Good Times, θα αναλάβει τα τελικά στάδια σχεδιασμού και υλοποίησης της εκδήλωσής σας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσής σας.
Just Shop
Έχετε οργανώσει ήδη την εκδήλωσή σας και ψάχνετε για τα πιο πρωτότυπα σχέδια σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βαπτιστικά σετ, είδη πάρτυ, διακόσμηση κλπ. για να την πλαισιώσουν;Στο κατάστημά μας και στο eshop μας θα βρείτε τα πιο εκλεπτυσμένα είδη γάμου & βάπτισης (προσκλητήρια, μπομπονιέρες βαπτιστικά σετ) & τα πιο πρωτότυπα είδη πάρτυ (πιατάκια, ποτηράκια, καλαμάκια κλπ.) που θα κλέψουν τις εντυπώσεις για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

ΠΑΙΔΙSafari Baptism

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Αν κάτι χαρακτηρίζει απόλυτα το κατάστημα For Good Times τότε αυτό είναι η αγάπη για το παιδί. Για αυτό και το κομμάτι Παιδικό Πάρτι είναι το αγαπημένο μας, αυτό στο οποίο μεγαλουργούμε!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ


Baby Shower Pink/Gold

BABY SHOWER

Είναι το πιο εύκολο, συγκινητικό και το πιο χαρούμενο από όλα τα πάρτυ! Τα baby shower είναι τα πάρτυ που οργανώνουμε για τον ερχομό ενός μωρού, με πρωταγωνίστρια φυσικά τη μαμά!

BABY SHOWERΒΑΠΤΙΣΗ

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας και για μια έντονη οικογενειακή στιγμή χαράς. Και είμαστε εδώ για να την κάνουμε σε εσάς και σε όλους αξέχαστη!

ΒΑΠΤΙΣΗ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΠΑΡΤΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ποιος είπε ότι τα πάρτυ είναι μόνο για παιδιά; Και οι ενήλικες έχουν ψυχή και δικαίωμα στο πάρτυ και η ομάδα του For Good Times το γνωρίζει καλά!

ΠΑΡΤΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝBACHELOR ΠΑΡΤΥ

Η μεγάλη ημέρα του γάμου πλησιάζει και οι προετοιμασίες που τόσους μήνες σας άγχωναν, έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Καιρός να απολαύσετε λίγο χρόνο με τους φίλους σας.

BATCHELOR ΠΑΡΤΥΓΑΜΟΣ

Στο κατάστημα For Good Times θα βρείτε εκλεπτυσμένα και πρωτότυπα αξεσουάρ γάμου, χειροποίητες μπομπονιέρες, καθώς και προτάσεις διακόσμησης.

ΓΑΜΟΣ

EVENTS
ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS

Τα εταιρικά events έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία της ομάδας του For Good Times εγγυάται την επιτυχία για κάθε επαγγελματική εκδήλωση.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS