ΓΑΜΟΣ | Διοργάνωση Γάμου | Είδη Γάμου - ForGoodTimes

Στο κατάστημα For Good Times θα βρείτε εκλεπτυσμένα και πρωτότυπα αξεσουάρ γάμου, χειροποίητες μπομπονιέρες, καθώς και προτάσεις διακόσμησης που θα κλέψουν τις εντυπώσεις την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

ForGoodTimes.gr - Γάμος

Ακόμα σκέφτεστε αν θα πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει με τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την διεξαγωγή της εκδήλωσης του γάμου σας;

Διαβάστε παρακάτω γιατί θα πρέπει να πείτε ‘’YES I DO’’ και σε έναν επαγγελματία wedding planner..!!

Μπορεί να έχετε βοηθήσει κάποιους φίλους να σχεδιάσουν την ημέρα του γάμου τους ή να έχετε περάσει ώρες στo Pinterest δημιουργώντας στην φαντασία σας τον πιο ονειρεμένο γάμο για εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διοργάνωση είναι μία εύκολη υπόθεση μετά..!!

Εμπιστευθείτε μας, το να σχεδιάσετε & να οργανώσετε έναν γάμο, ακόμα και αν οι καλεσμένοι σας είναι 50 ή 550, απαιτεί πολλά περισσότερα από την επιλογή των λουλουδιών που σας αρέσουν και τα centerpieces της δεξίωση μετά το μυστήριο!! Ο wedding planner ουσιαστικά συνδυάζει ‘’all in one’’ τους ρόλους του σχεδιαστή, του νομικού συμβούλου, του διαχειριστή του προϋπολογισμού σας, του συντονιστή, του διαπραγματευτή και τις περισσότερες φορές και του ψυχοθεραπευτή..!! Φροντίζει για τα πάντα και αξιοποιεί τον προϋπολογισμό για τον γάμο σας στο έπακρο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς οι διαπραγματευτικές του δυνατότητες είναι εκείνες ενός επαγγελματία με αποτέλεσμα να σας γλυτώνει από περιττά έξοδα που στην περίπτωση διοργάνωσης του γάμου σας από την πλευρά σας δεν θα μπορούσατε να αποφύγετε.


Σε απάντηση λοιπόν του ερωτήματος γιατί να πείτε YES I DO στην ανάθεση του σχεδιασμού και της οργάνωσης του γάμου σας στην εταιρεία μας For Good Times σας δίνουμε 7 βασικούς λόγους μέσα από χιλιάδες:


1. Δεν μπορείτε να μείνετε πιστοί στον προϋπολογισμό της εκδήλωσής σας.Οι γάμοι μπορεί να γίνουν εξαιρετικά δαπανηροί! Εμείς εδώ στο For Good Times γνωρίζουμε το κόστος για καθετί, διαπραγματευόμαστε τις τιμές και διαχειριζόμαστε τις πληρωμές ώστε να μη ξεφύγει τίποτα.
2. Δεν θέλετε να σας κυριεύσει το άγχος.
Η οργάνωση ενός γάμου χρειάζεται πολύ χρόνο! Στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι μπορεί να δαπανήσει πάνω από διακόσιες ώρες, για να σχεδιάσει σωστά εκείνη τη μοναδική ημέρα του γάμου. Η ομάδα του For Good Times θα διαχειριστεί σωστά αυτόν τον χρόνο και μέσα από τις συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου θα βρει όλες εκείνες τις ιδέες που θα κάνουν το γάμο σας ξεχωριστό!
3. Δε μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους.
Οι γάμοι είναι πολύ αγχωτικοί! Η οικογένεια, πολλές φορές, έχει διαφορετική άποψη για το πώς πρέπει να είναι ο γάμος. Αυτό, συνήθως, οδηγεί σε πολλές διαφωνίες και μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και με άλλα μέλη της οικογένειας, όπως μαμάδες και φίλους. Το For Good Times είναι εκεί για να προστατέψει αυτές τις σχέσεις και να διαχειριστεί τις κρίσεις. Να προσφέρει τεκμηριωμένες προτάσεις για τη διοργάνωση του γάμου.
4. Για να απολαύσουν όλοι το γάμο.
Την ημέρα του γάμου συνήθως, κάθε συγγενής έχει και από κάποιο καθήκον να εκτελέσει, κάτι που δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στη χαρά της ημέρας και να είναι δίπλα στο ζευγάρι. Εδώ, λοιπόν, πάλι μας χρειάζεστε ώστε να αναλάβουμε όλες τις ευθύνες, που σε διαφορετική περίπτωση, θα αναλάμβαναν οι συγγενείς. Όλοι θέλουν να απολαύσουν εξίσου την ημέρα εκείνη.
5. Για να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
Δεν έχει σημασία αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, αν έχετε μια αόριστη ιδέα, ή καμία ιδέα. Η ιδρύτρια του For Good Times, Ιωάννα Ψάλτη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Εvent Planning και του Event Coordination σε Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, πλαισιωμένη με συνεργάτες οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στο είδος τους θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το concept, το στυλ και το συναίσθημα που θέλετε να δημιουργήσετε. Γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις και εμπνέεται καθημερινά από άλλες νύφες, από προμηθευτές και τη βιομηχανία του γάμου.
Ταξιδεύει συνεχώς για να μπορεί να σας προτείνει τις πιο απίθανες ιδέες για το γάμο σας και είναι σε θέση να στήσει εκείνο το concept που θα λειτουργήσει άψογα την ημέρα εκείνη και θα ταιριάζει στην αισθητική σας. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού μαζί της το άγχος της προετοιμασίας του γάμου σας θα εξαφανιστεί και θα νιώσετε ότι έχετε επιτέλους βρει τον επαγγελματία που σας ταιριάζει και που μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
6. Είναι «ο άνθρωπος για τα πάντα»
Σε έναν γάμο εμπλέκονται περίπου είκοσι δύο με είκοσι πέντε διαφορετικοί επαγγελματίες. Είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός, που μαζί με τους καλεσμένους και τους συγγενείς, μπορεί να φέρει πονοκέφαλο στο ζευγάρι! Σε αυτήν την περίπτωση, το For Good Times αναλαμβάνει να μιλάει με όλους και να λύνει τις απορίες όλων.
7. Για να είναι παρών από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η ομάδα μας θα είναι παρών από την αρχή του μυστηρίου μέχρι το τέλος της δεξίωσης και θα φροντίζει για εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες, που κανένας δε σκέφτεται! Την τοποθέτηση των καλεσμένων στη θέση τους, την σωστή εξυπηρέτηση των καλεσμένων κατά τη διάρκεια του φαγητού, ακόμη και την ασφαλή μεταφορά όλων προς και από το χώρο της δεξίωσης.

ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΠΑΡΤΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ποιος είπε ότι τα πάρτυ είναι μόνο για παιδιά; Και οι ενήλικες έχουν ψυχή και δικαίωμα στο πάρτυ και η ομάδα του For Good Times το γνωρίζει καλά!

ΠΑΡΤΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝBACHELOR ΠΑΡΤΥ

Η μεγάλη ημέρα του γάμου πλησιάζει και οι προετοιμασίες που τόσους μήνες σας άγχωναν, έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Καιρός να απολαύσετε λίγο χρόνο με τους φίλους σας.

BATCHELOR ΠΑΡΤΥΓΑΜΟΣ

Στο κατάστημα For Good Times θα βρείτε εκλεπτυσμένα και πρωτότυπα αξεσουάρ γάμου, χειροποίητες μπομπονιέρες, καθώς και προτάσεις διακόσμησης.

ΓΑΜΟΣ