ΒΑΠΤΙΣΗ | Διοργάνωση Βάπτισης | Στολισμός Βάπτισης - ForGoodTimes

H βάπτιση είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας και για μια έντονη οικογενειακή στιγμή χαράς. Και είμαστε εδώ για να την κάνουμε σε όλους αξέχαστη!

βάπτιση, διοργάνωση βάπτισης, στολισμός βάπτισης

Η ΒΑΠΤΙΣΗ είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας και για μια έντονη οικογενειακή στιγμή χαράς και είμαστε εδώ για να την κάνουμε σε όλους αξέχαστη!

Το For Good Times σχεδιάζει tailor-made events βασισμένα στον κάθε πελάτη, παρέχoντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων έχοντας στο πλευρό μας συνεργάτες που είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Καλέστε μας και λάβετε πλήρη προσφορά για την βαπτιση του μωρού σας η οποία θα περιλαμβάνει τα πάντα.. από τον χώρο διεξαγωγής, την διακόσμηση, το φαγητό, τα γλυκίσματα, τον σχεδιασμό των προσκλητηρίων σας και των μπομπονιερών σας μέχρι και το βαπτιστικό σετ του παιδιού σας..!!

Αν πάλι θέλετε να διοργανώσετε μόνοι σας την βαπτιση του παιδιού σας, γονείς και νονοί βρίσκεται στο κατάστημα μας και στο eshop μας ποικιλία ειδών για την οργάνωση και τη διακόσμηση (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βαπτιστικά σετ, λαμπάδες, μαρτυρικά, βιβλία ευχών, διακοσμητικά στοιχεία κ.ά.)


ΠΑΙΔΙ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Αν κάτι χαρακτηρίζει απόλυτα το κατάστημα For Good Times τότε αυτό είναι η αγάπη για το παιδί. Για αυτό και το κομμάτι Παιδικό Πάρτι είναι το αγαπημένο μας, αυτό στο οποίο μεγαλουργούμε!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥBABY SHOWER

Είναι το πιο εύκολο, συγκινητικό και το πιο χαρούμενο από όλα τα πάρτυ! Τα baby shower είναι τα πάρτυ που οργανώνουμε για τον ερχομό ενός μωρού, με πρωταγωνίστρια φυσικά τη μαμά!

BABY SHOWERΒΑΠΤΙΣΗ

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας και για μια έντονη οικογενειακή στιγμή χαράς. Και είμαστε εδώ για να την κάνουμε σε εσάς και σε όλους αξέχαστη!

ΒΑΠΤΙΣΗ